MOSER ROTH MOSSUE AU CHOCOLATE WEISS: HABOS FEHÉRCSOKI


Korábban már szerepelt a Moser Roth-tól a maracuja-panna cotta változat. Most egy kevésbé bonyolult, ám szintén ígéretesnek tűnő darab került elő, méghozzá fehércsoki habos töltelékkel.


A dobozán szinte csak a felirat színes. Talán, ha nem fehér háttérrel fényképeztem volna, még látntánk is belőle valamit. Mindegy, másnak volt annyi esze, hogy barna alapra tette, így a google keresőben megtalálhatjátok. Bár mindezek ellenére ott sem túl mutatós ez a sok fehér egyben.


Ahogy, általában a Moser Roth csokiknál, itt sem egybefüggő tábla van, hanem 5 db kicsi. Viszont a korábbihoz képest, ez duci egységekre van osztva.
Kinézet ok, de a szaga elég visszataszító; tömény margarin árad belőle. A csoki állaga is rémes. Nyúlós, ragacsos, olvadékony. Már a papírból kezdhettem volna gyanakodni, hiszen az is csupa olajfolt.


Sajnos az íze sem jobb, azt is leginkább a margainhoz tudnám hasonlítani. Semmi jó nem jut róla eszembe, pedig az összetétel szerint 7,2 % tejszínpor, sőt még őrölt mandula is van benne.

Nem tudom, mikor ettem utoljára ennyire pocsék csokit, de nagyon remélem, hogy sokára lesz a következő!

Tömege: 187,5 g

Összetétel: cukor,teljes tejpor, sovány tejpor, kakaóvaj, szójalecitin, só, vanília kivonat, növényi zsírok, tejszínpor 7,2%, őrölt mandula, aromák

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések