CAMILLE BLOCH: RAGUSA CLASSIQUE: MOGYORÓKRÉMES SVÁJCI CSOKI


Ha már a svájci csokinál tartunk, íme még egy. A Ragusa története 1942-re nyúlik vissza, de alapvetően nem emlékszem, hogy itthon láttam volna bárhol is. (?)
Mindenesetre itt az alkalom, hogy megismerkedjünk vele.


A csokit guszta dobozba tették, és mint látható elég magas a fala. Ez azért van, mert a belsejében van egy tálca, amint két szelet csoki (merthogy nem egybe van öntve) található. Amik igaziból nem is csoki, hanem amolyan hosszúkás formába öntött nugátkrém, itt-ott egészmogyoróval megtűzdelve.
Sajnos, a látvány korántsem olyan izgalmas, mint a dobozon lévő illusztráció, bár azért van benne egész mogyoró is, de nem annyi és nem olyan katonás rendben. Az  intenzív pörkölt mogyorót árasztó illata azonban kárpótol mindenért.
Az íze is nagyon finom, de a csokihoz nem sok köze van. Ez leginkább nugátkrém, az állaga is krémes, akárcsak a Nutellának.
Nem is értem, miért nem üvegben árulják, akkor tudnánk kanalazni és nem lennénk maszatosak...
Ennek ellenére érdemes megkóstolni, mert nagyon,nagyon,nagyon fincsi!!!


Tömege: 100 g

Összetétel: cukor, mogyoró 11%, kakaómassza, kakaóvaj, kókuszzsír, teljes tejpor, szójaliszt, vaj, sovány tejpor, szójalecitin, természtes vaníliakivonat,
csoki 19%, töltelék 71%
Kakaótartalom min. 47%

Gyártja: Chocolats Camille Bloch SA, Svájc, http://camillebloch.swiss/en/products/

MÉG TÖBB KÉP A TERMÉKRŐL:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések