TORRAS GOJI BOGYÓS FEHÉRCSOKI


A Torras mangós étcsokija már szerepelt a blogban. Az felemás érzéseket váltott ki belőlem, de ez a fehércsoki annyira izgalmasnak tűnik első nekifutásra, hogy adtam a márkának még egy esélyt...


A goji bogyó a 21. század nagy felfedezettje.Szinte minden betegségre jó. Általában önmagában szokták enni. Édességben, talán, eddig, ez az egyetlen, amiben szerepel. (???)


Mint, minden fehércsokiban, itt is jól mutatnak a színes elemek. Bár az alapanyag eléggé körbevonja a gojikat, így csak halványan pislákolnak, azért látható a jelenlétük. Ha egyenletesen lennének elosztva, akkor minden egységre jutna belőle, de így van, ahol csak a csoki magára maradt. Ez akár jó is lehet, ha történetesen annyira rossz ez a bogyó, hogy inkább bele se kellett volna tenni...


Illata határozottan kellemes. Szerencsére itt is a jobbik fajta tejport használták, így inkább vaníliafagyira emlékeztet. Gyümölcsös hatások, aszalvány jelenléte egyáltalán nem érződik.


Itt a képen sikerült pont azt a kockát megörökíteni, amely tobzódik bogyókban.  Na, nem mintha túlzott jelentősége  lenne, mert ízben a fehércsoki dominál. Ami egyébként tökéletesre sikerült. Állagban,  az eddig kóstoltak közül,  ez a legselymesebb. Ízében a vanília és a tejszín dominál, nem túl édes, az alapanyagok remek összhangban vannak egymással.
Kihámoztam egy bogyót és megkóstoltam, külön is. Viszonylag puha. Elkezdjük rágni, akkor eleinte édes, mazsolára emlékeztet, aztán a végén fanyarrá válik és kimondottan kellemetlen utóízt hagy maga után. Szóval ez az édes köntös mindenképpen jót tesz neki, de alapvetően  nem egy édességbarát alapanyag, így kételem, hogy széles körben elterjedne.
Egyet viszont megtudtunk a Torrasról, hogy nagyon-nagyon finom fehércsokit gyárt.Szerencsére a repertoárjukban ez megtalálható még kókusszal és eperrel is. Szerintem azok között lesz az igazi!
Mindenesetre itt a blogban előbb-utóbb felbukkanak, mert ez most meggyőzött engem!

Összetétel:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések