BESKIDZIKE KARAMELLÁS FÖLDIMOGYORÓ


Ma egy lengyel nasit mutatok be nektek és nem tejkaramella lesz:)
Szerintem a Krowka az egyetlen lengyel édesség, amiről itthon is hallottunk. Pedig, nem kérdés, esznek mást is. Például, karamellás földimogyorót. Lássuk, milyen is az!





Csomagolása alapján azt gondoltam, vastagabb bundában lesz a mogyoró. De inkább csak nyomokban tartalmaz bevonatot. Ennek ellenére jó ropogós. Illata nem sok van, az is inkább pörkölt mogyorós, ízében azonban megvillan az édes jelleg. Egy az egyben a nálunk ismert Dunakavicsra emlékeztet. Karamelles karaktere nincs, csak egy édes cukorréteg társul még a kellemesen megpörkölt mogyoró mellé.
Kicsit vártam, az elején emlegetett, klasszikus megjelenését, de ettől függetlenül is, végeredményben finom termékről van szó.

Összetétel:
pörkölt mogyoró 64%, cukor 31%, maltrózszirup, növényi zsír, méhviasz

Tömege: 100 g

100 g 569 kca
Gyártja: AKSAM - Lengyelország, http://beskidzkie.com/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések