SUNVITA PÖTTÖM: EPERÍZŰ HŰTÖTT DESSZERT - MAGYARORSZÁG

 

A Sunvita eddigi termékeiben főként az aszalt gyümölcs dominált, ezért meglepő, hogy ezzel a márkanévvel, most a hűtőpultban lehet találkozni. Ráadásul ennek a desszertnek nem sok köze van a gyümölcshöz, az eper csak aromaként van benne.

Ettől eltekintve a kivitelezése jól sikerült.A  mosolygós eperrel nemcsak kívül, de belül is találkozhatunk, mind a 8 desszert egyenként, praktikusan be van csomagolva.


Illatában és ízében is leginkább az "Eperjó" csokira hasonlít, annyi a különbség, hogy ennek sokkal ropogósabb a csokija. Illetve a krém (halvány rózsaszín) is könnyedebb, szinte hab állagú.

Kellemes desszert, egy próbát mindenképpen megér.


Összetétel:

Tejtermék alapú élelmiszerkészítmény 35% (tej, tejsavó, tejpor, citromsav), Kakaós étbevonómassza 35% [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor, emulgeálószerek (szójalecitin, poliglicerin poliricinoleát), aroma], Cukor, Növényi margarin [finomított növényi olajok és zsírok változó arányban (kókusz, repce, pálma, napraforgó), ivóvíz, emulgeálószerek (zsírsavak mono- és poligliceridjei), étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, aroma, színezék: béta karotin], Módosított keményítő, Vaj, Céklapor, Sűrítőanyagok (taramagliszt, guargumi), Citromsav, Tartósítószer: kálium-szorbát, Eperaroma

Allergén anyagok: lásd az összetevők között vastag betűvel kiemelve.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések