MOSER ROTH: GRAND PRALINÉ: MARC DE CHAMPAGNE: PEZSGŐKRÉMES ÉTCSOKOLÁDÉ


Ezek után még egy Moser Roth túlzásnak tűnhet, de ha már itt van, belenézünk ebbe is. Hátha dobozos forában ehetőbb...(???)


Ez a praliné már a Húsvétot idézi. Még a csokira nyomtatott kacskaringók is olyanok, mint a Merci töltött tojásai.(http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2015/03/merci-toltott-csokitojasok.html)
De legalább jó mintát vettek alapul. A Mercivel szemben amúgyis elfogult vagyok, attól én még rosszat nem ettem!


Azt hiszem, ez a tálca nélküli megoldás egyedinek mondható. Mondjuk így magukkal szúrtak ki, mert több csokit kellett belepakolni a dobozba. Konkrétan 15 db-ot.


Felülnézetből olyan, mint amikor a szállításra feladott csomagok tetejére begyűrnek egy adag papírt az esetleges ütődések ellen a tartalom megóvására.
De, még e vastag rétegen is elég rendesen áttör a pezsgő jelenléte.


A csoki szinte olyan fekete mint az Oreo. Ennyire sötét étcsokit ritkán látni, főleg akkor, ha csak 52%-os a kakaótartalma. Viszont az az érdekes, hogy így kibontva, illatban már szinte semmi jele az alkoholnak, a fondant és kakaó keveredik benne.
A csoki állaga jobb , mint a táblásoké. Még nem ropog, de legalább nem ragad. A krém klasszikus fondantkrém, némi alkoholtartalommal, ami a kesernyés csokival egészen jól passzol.Enyhén érződik a muskotályos hatás is, és ráadásként még telepakolták apró ropogós elemekkel is. Ezek amolyan cukorgömböcskék. Hogy pontosan mi ez, nem tudom, mert egyáltalán nincs a leírásban erre még csak utalás sem. Remélem, azért ezek nem a gondatlanul elkevert krém hiányosságai.(?)

Alapvetően ez élvezhetőbb termék, mint az eddigiek, de azért még van hova fejlődni!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések