SNICKERS WHITE: FEHÉRCSOKIS SNICKERS


A törökmogyorós és étcsokis változat (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2015/07/snickers-classic-hazelnut-intense-choc.html) után végre megjelent a hazai piacokon a fehércsokis Snickers.


Mint látható, a csomagolás mintáját itt sem vitték túlzásba, egyszerű és lényegre törő.


Kibontva első ránézésre kisebbnek tűnt, mint társai, de nem. Hozza a megszokott 49 g-os formáját.




Ízét egyértelműen a pirított földimogyoró határozza meg. Míg a klasszikus Snickers-ben nagyon jó kiegészítője a csoki a mogyorónak és a karamellnek, addig itt csak még egy plussz elem, ami édes. Semmi hozzáadott értékkel nem bír.
Ebben a formában már kicsit elveszi a Snickers -jelleget. Ha a karakteres pörkölt mogyoró nem dominálna ennyire, akkor fel sem ismernénk, hogy mit eszünk. Sós hatásról persze mindezek után nem is beszélhetünk. Esélye sincs, hogy megvillanjon, még, ha lenne is benne, akkor sem. De alapból itt szerintem ezt ki is hagyták.

Szóval, még mindig maradnék a kaptafánál.


Termék pontos megnevezése: Karamellás 27%, földimogyorós karamellkrém 16%, frissen pörkölt földimogyoró darabokkal 22%, fehércsokiba 35%

Összetétel: cukor, glükózszirup, földimogyoró, kakaóvaj, zsíros tejpor, sovány tejpor, napraforgóolaj, pálmazsír, só, tejsavópor, szójalecitin, tojásfehérjepor, természetes vaníliakivonat,

Tömege: 49 g

100 g 491 kcal


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések