HARIBO : HUPIKÉK TÖRPIKÉK: ÉDES, SAVANYÚ, HAB


Tulajdonképpen, a Haribo által nemrég megjelentetett Hupikék Törpikék 4-es széria nem túl sokban változik, a már korábban, szintén Törpös darabokhoz képest. Apróbb változtatásokkal, gyakorlatilag, újra piacra dobták az előzőeket.
A mostani "Chamallow" annyiban tér el, hogy vannak benne kisebb darabok is és kék-fehér kobinációba némi sárgát és rózsaszínt is vegyítettek. Elvileg ízbe is különbözik, a korábbi szimplán édes volt ez meg málnás, de gyakorlatilag a különbség elenyésző.

A korábbi Chamallow törpök:

http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2014/04/haribo-chamallows-smurfs-habukorka.html


A klasszikus Haribo gumiból készült Törpök, bár korábban savanykásak voltak, most meg szimplán édesek.Ráadásul Hókipókit is kivették belőle, a sapkákat pedig a csak fehérről, pirosra és sárgára változtatták.

Korábbi, hasonló változata:

http://gumicukorkanyaloka.blogspot.hu/2015/02/haribo-die-schlumpfe-fizz-hupikek.html



Az igazi újdonság ez a hosszú, cső formájú savanyú gumicukor. Ami számomra a legfinomabb  és állagban is barátságosabb az előzőnél . Ám, ennek a színén túl, nem sok köze van a figurákhoz.  (Leszámítva, hogy a csomagra egyet, mutatóba rárajzoltak.)
Íze is elég meghatározhatatlan. Talán ez is a málnára hasonlít leginkább.

A széria negyedik eleméből nem vettem, mert ránézésre ez pontosan olyan, mint, ami már korábban szerepelt a blogban. Az a Haribo puhább, amolyan zselés anyagából készült, szintén savanykás ízben.

http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2013/03/haribo-torpok.html


KÉPEK:

ÉDES:

SAVANYÚ:


HAB:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések