ALGIDA MINIONS POOPAYE!: VATTACUKOR-VANÍLIA JÉGKRÉM




A Minions banán-vanília jégkrémnél (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2017/04/algida-minions-bello-banaaaanos.html) emlegettem, hogy van egy másik változat is. Íme, ez lenne az, vanília-vattacukor ízben. Ezt már színben is a Minions-ok ihlették: sárga és kék. Csak nem abban a kombinációban, ahogy a dobozon van. A valóságban az alap jégkrém kék és abban vannak sárga csíkok, itt a sárgában vannak a kékek.
Kibontva ami szembetűnik, hogy a színek kissé sápadtak. Ennél sokkal intenzívebb hatást vártam volna. Anno, a Hupikék Törpikés jégkrém kékje sokkal tetszetősebb volt. (http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2016/07/grandessadie-schlumpfe-happy.html)
Ami viszont jó, az állaga. Könnyed, habos. Íze viszont, sajnos (Mármint nekem az, egyébként, mivel alapból ez van a dobozra írva, elvárható, hogy ilyen legyen), nagyon is élethűen vattacukros. Utálom a vattacukrot. Az ízénél márcsak a ragacsos állaga a borzasztóbb. Szerencsére itt az utóbbi hatása nem érvényesül.
Amúgy pedig kicsi is. ( Nem nekem, mert számomra mindegy, hogy 2 vagy 2000 ml-et nem eszek meg...) Bár desszert, nem főételnek készült, és nyilvánvaló, hogy gyerekeknek, nem felnőtteknek, ez a 4,4 dkg/db smucigság!

Tömege: 312 ml / 4 db= 176 g

 1 db 65 kcal

Összetétel: sovány tej, cukor, glükózszirup, kókuszolaj, tejsavókészítmény, dextróz, stabilizátorok, alma-citromlé-sáfrányos szeklice-spirulina sűrítmény, emulgálószer, természetes aromák

KÉPEK:








Megjegyzések

Népszerű bejegyzések