TÖRÖK NASIK 11.: DIÓKOLBÁSZ

Utoljára hagytam a legérdekesebb török nasit. Maga az ötlet lássuk be remek. Egyszerű és nagyszerű! Még a kivitelezése is hihetőre sikeredett! Már csak egy kérdés van; ehető-e?



Húha! Elég érdekes képződmény, olyan mintha műanyag lenne. Kicsit átlátszó, semmi illata/szaga nincs, és ha benyomjuk, akkor visszapattan róla az ujjunk. Kicsit alábbhagyott a lelkesedésem:(


A csücskéből levágtam egy darabot és megkóstoltam. Határozottan borzasztó élmény. Ez a burkolat szinte pattog a szánkban a felső fogsor és az alsó között. Szó szerint gumilabda-effekt lép fel, mert annyira szilikonosra sikeredett, hogy szinte elrághatatlan. Ha nagy nehezen mégis összejön, akkor sem lesz sok örömünk benne, mert nem sok íze van, a dió pedig annak ellenére, hogy ropogós (ez az egyetlen pozitívuma ennek a terméknek), kicsit kesernyés. Ráadásul tovább boncolgatva a kolbászt, egy madzagot is találtam a közepében (ld.kép), ami aztán végképp kiakasztott és némi mellékhatásként enyhe hányinger is jelentkezett.

Kár érte, mert annyira ötletes:((((((((((

Összetétel: glükóz szirup, dió 20%,cukor, búzakeményítő, szőlőlé

Gyártja: Merter Helva San.Tic, Törökország, http://en.koska.com/Default.aspx

MÉG TÖBB TÖRÖK NASI:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések