MANNER AUSZTRIA 1.: MOZRAT GOLYÓ

Ezúttal a Josef Manner &. Comp. AG gyár (Ausztria, Bécs ) terméke kerül bemutatásra.
Ez az a Manner, aki Nálunk főként a nápolyikról ismert, pedig  az -   általam eddig kóstolt -  egyik legfinomabb táblás étcsokit is ők gyártják...

Chocolade Manner 70 %
forrás: manner.com

Viszont azt nem tudtam, hogy Mozart golyót is készítenek... A honlapjukon sem találtam meg ezt a terméket, lehet, hogy ezt csak bérmunkában állítják elő. (?)
Mindegy is, lássuk már végre a szóban forgó nasit!



A termék pontos megnevezése: Marcipánnal (40%) és nugátkrémmel (33%) töltött csokoládé praliné csokoládéval bevonva.

Összetevők: cukor, kakaómassza, nem hidrogénezett növényi zsír, törökmogyoró (17%), teljes tejpor, kakaóvaj, tejcukor, szorbit, invertáz, állati eredetű zsír, szójalecitin, zsírszegény kakaópor, aromák, sovány tejpor, citromsav, édes tejpor.

Össztömege: 297 g


Az előző Mozart kuglitól abban tér el, hogy itt a krémben több a mogyoró (9%-kal). A többi összetevő ugyanaz. Lehet, hogy van erre egy standard, amit alkalmazni kell minden hasonló édességnél? No, majd, ha lesz egy 3. féle is, ami ugyanezeket tartalmazza, kezdhetünk gyanakodni...

18 db golyót rejt a csomagolás. Nem árulok el nagy titkot: a másikban is ugyanennyi volt, méretei is cm-ről cm-re ugyanazok.


Belsején sem lepődünk meg. Jó vastag mogyikrém, marcipánnal körülölelve. Ízben sincs különbség. Ez mondjuk nem baj, mert az előző sem volt rossz.


MÉG TÖBB MOZART GOLYÓ:
 COMLIMENT SÜSSWAREN GMBH MOZART GOLYÓI:AUSZTRIA
HORST SCHLUCKWERDER MOZART GOLYÓ: NÉMETORSZÁG

MÉG TÖBB MARCIPÁN:
BONBONETTI MARCIPÁN SZÍV
SZAMOS MARCIPÁN: RÓZSADESSZERT






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések