CAFÉ FREI ÉTCSOKIS SZALONCUKROK: GIANDUJA- , ALMÁS-KÁVÉS ÉS FEHÉRCSOKIS-MÁLNAKRÉMES

 


Mind a 3 doboz oldalán elolvashatjuk a praliné rövid történetét. Jelen esetben ez 60%-os étcsokiburkolatot jelent, ami enyhén ropogós, de eléggé keserű. Ez a mogyorókrémes tölteléknek határozottan jól áll, de sajnos a másik két gyümölcsös krémet kellően elnyomja, így ott az aromák nem igazán tudnak érvényesülni, csak itt-ott megvillanni. Viszont, aki nem szereti a nagyon édes szaloncukrokat, annak nagy valószínűséggel ízleni fog.

A krém állaga mindegyiknél jól sikerült, nem folyós, nem túl tömény, nem ragacsos.


A "hattyús doboz" a párizsi Napóleon bonbon, sötétzöld csomagolást kapott, arany mintával, mely  a "Café Frei"nevet és egy térképrészletet ábrázol. 

A praliné pontos megnevezése: Alma ízesítésű kávés krémmel (36%) töltött étcsokoládéval (64%) bevont szaloncukor

Ebből az étcsokoládé maximálisan felismerhető. A gyümölcsös jelleg is, bár látatlanba nem hiszem, hogy az almára gondolnék elsőként. Én kávét egyáltalán nem véltem felfedezni benne.




 
Fehércsokoládés málnás krémmel (44%) töltött  étcsokoládé (54%) szaloncukor

Rózsaszín-arany papír.  Mint, írtam, sajnos a túlzottan karakteres csoki elnyomja a krémet, így a málnás íz alig, a fehércsoki meg végképp nem ismerhető fel.      




Mogyorós tejcsokoládé krémmel (47%) töltött étcsokoládé (53%) szaloncukor

Militari zöld-arany csomagolás. 

Ez az egy olyan van a 3 közül, ahol a krém is intenzív ízeket kapott, így a pörkölt mogyorótölteléket a kesernyés csoki sem tudja elnyomni, sőt kellemesen kiegészíti azt.







Tömege: 300 g


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések