KATJES WUNDERLAND: DEUTSCHLAND, PINK, SAUER EDITION - NÉMETORSZÁG

 

 

Végre, lehet itthon is kapni Katjes gumicukrot! A "Wunderland" sorozat korábbi kiadását a "Rainbow" -t (https://nasi-ajandek.blogspot.com/2019/05/katjes-wunderland-rainbow-edition.html) anno még Németországból rendeltem, de úgy látszik mostanra más is rájött, hogy a Katjes gumicukor messzemenően a legjobb, így érdemes árulni. Amúgy pedig euroban sem kerül sokba. Egy zacsi kb. 1 euró és ez a nagy,  200 g-os zacskóra vonatkozik. Szerencsére itthon, forintban sem kell sokkal többet fizetni érte, 500 Ft alatt hozzá lehet jutni.

Ebből a háromból a "Pink-edition" a kedvencem.  Nemcsak színben, illatban, állagban,  de ízekben is zseniális! Az leírásban málna, cseresznye, eper és áfonya szerepel. A színeket viszont nem társították az ízekhez. Na, nem mintha érdekes lenne, bármelyiket esszük pozitív élményekkel gazdagodunk. A formák is cukik. Van tündér, 2 féle unikornis, kicsi és nagyobb lepke, szív.





A "Deutschland" -ban is finom ízek találhatók. Eleinte a feketére azt gondoltam, hogy "lakritz" - édeskömény- , de az is gyümölcsös, méghozzá feketeribizlis.

A sárga rész narancsos, a piros pedig málnás.

A formák nem ugyanolyanok, mint a "Pink"-ben. Itt csak 1 féle unikornis van, a szív itt is megjelenik. Tündér és lepke nincs, viszont van helyette csillag.





A "Sauer" változat, tényleg elég savanyú. Az állaga is más, mint az előző kettőé.

Ízekben is sok új gyümölcsöt tartalmaz. Ribizli, őszibarack, málna, lime és vérnarancs aromáit élvezhetjük.

Sajnos, a formák annyira nem kivehetők, de kb. az előző két zacskó mixét találhatjuk benne. Egy új elem van a szivárvány, ami viszont a "Rainbow" -ból már ismert. 




Tömeg: 200 g 

Gyártja: Katjes Fassin GmbH, Németország





 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések