MILKA ALMOND&CARAMEL: MANDULÁS-KARAMELLÁS PÁLCIKÁS JÉGKRÉM


A termék pontos megnevezése: Vaníliás jégkrém karamell öntettel (7%) pirított manduladarabokat (4%) tartalmazó alpesi tejcsokoládé bevonattal (35%)



A Milka mandulás-karamellás jégkrémében elsősorban a mandulás jelleg dominál. Míg a bevonat ropogós és meglehetősen felemelő élményt nyújt, addig az alatta lévő jégkrém eléggé egyhangú. Alapból vaníliás jégkrém, amiben a karamella csíkokban van jelen. Viszont egyiknek sincs túl karakteres íze, sőt leginkább semmilyen.



Összetétel:

Alpesi tejcsokoládé (cukor, kakaóvaj, kakaómassza, sovány tejpor, tejzsír, tejsavópor, emulgeálószer (szójalecitinek, E476)), Sovány tej, Víz, Cukor, Kókuszzsír, Pirított mandula darabok, Glükózszirup, Tejsavópor, Invertcukor szirup, Sűrített tej, Emulgeálószer (zsírsavak mono- és digliceridjei), Stabilizátorok (szentjánoskenyérmag-liszt, guar gumi, pektinek), Vaj, Vanília kivonat, Karamell szirup, Só, Sárgarépa sűrítmény



Tömege: 100 ml = 67 g

100 g 362 kcal



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések