MILKA MANDEL CRISP&CREME

A Milka csokiújdonságának magyar megnevezése: Alpesi tej felhasználásával készült tejcsokoládé mandulás krémtöltelékkel (39%) és karamellizált, sózott manduladarabokkal (5%)



Úgy tűnik a Milka leszokott arról, hogy az új csokihoz új táblaformát is alkalmazzon.Ezúttal a klasszikus megjelenést választották.

 Látatlanban azt gondoltam, hogy némi marcipános ízt fogok érezni. Ezzel szemben illatban és ízben is leginkább a gianduja mogyorós csokikra hasonlít. Jól érződik benne a pörkölt íz. A ropogós elem sem rosszak, bár azokra semmi szükség, mert a krém önmagában is kellően finom. Nincs szükség egyéb hókuszpókuszokra.

Egy kifogásom van, hogy a krém annyira lágy, hogy miután a csoki kicsit megolvad az egész eléggé képlékennyé válik és nem túl kényelmes a fogyasztása. Viszont az íze megéri ezt a macerát!

A Milka Collage Raspberry után ez a másik olyan csoki, amit érdemes volt megkóstolni!


Összetétel:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések