TIO CHOCOBEAR ÉS COCOBEAR - TÖRÖKORSZÁG




Első ránézésre a török macikról a magyar "Dörmi" piskóta jutott eszembe. Azonban, mint az mindjárt kiderül ezek szinte minden tekintetben különböznek az itthoniaktól.
Először is a "Dörmi" 30 g-os, ezek pedig 60 g-osak.
Másodszor: mindkettő be van vonva: a "Chocobear" tejcsokival a "Cocobear" kókusszal kevert fehércsokival. Igaz, hogy éppenhogy csak belemártották a masszába őket, így nem teljes a lefedettségük, jól kivehető az alatta lévő anyag, de az ízük - főleg a kókuszosnál - ennek ellenére is érződik.





 Mivel a csokiréteg elég vékony, kevés hőemelkedés is jelentős látványrombolást okoz a macik kinézetén.De ezt rögtön elfelejtjük amint beleharapunk. Ugyan eléggé morzsálódik, viszont az íze intenzíven csokis. Egyáltalán nem piskóta jellege van. Inkább egy nagyon kakaós kevert tésztára emlékeztet, amit még egy kakaós sziruppal is meglocsoltak, miután kisült.
Nekem némileg édesebb a kelleténél, de ennek ellenére finom.






A "Cocobear" a fehér kókuszos bevonat alatt ugyanazt a nagyon kakaós tésztát takarja. Ez is jó kombináció és annyival izgalmasabb is, hogy a kókuszreszelék által ropogós elemek is kerültek bele.





Tömege: 60 g

Származási hely: Törökország

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések