BOCI : SZTRACSIATELLÁS FEHÉRCSOKI
Már nagyon régóta vadászok erre a csokira, és most végre sikerült megkaparintanom!
Az átlagos sztracsatellás csokiktól abban különbözik, hogy a fehércsokiba, az étcsokidarabokon túl, ropogós gabonagolyókat is csempésztek. Így az egyébként is látványos küllemet az apró kidudorodások még inkább fokozzák.
Illatban nem annyira erős, mint külsőségekben. Ez persze fehércsokinál még a jobbik eset, nem szeretnénk a savanyú tejpor szagát szimatolni, ugye!
Állaga elég tömör. Egyáltalán nem olvad szét lágyan, jó sokáig kell rágni, hogy megadja magát. A golyók jól jönnek, van némi izgalom benne, ha már ízben ezt nem kapjuk meg. Ha csak egy kockát teszünk a szánkba, esélyünk sincs bármilyen összetevő felfedezésére. 3-4 kocka egyszeri bekapása esetén felfedezhetjük azt a jelentéktelen 7 %-nyi étcsokit, ami leginkább cukrozatlan kakaópor és azt a minimális tejes hatást is.
A Boci kávés fehércsokija sokkal inkább figyelemre méltó.
Tömege: 100 g
Termék pontos megnevezése: Fehércsokoládé étcsokoládé-darabokkal és ropogós búzapehellyel
Összetétel: cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, étcsoki 7%, sovány tejpor, tejsavópor, búzapehely 2%, lecitin,aroma
KÉPEK:
Megjegyzések
Megjegyzés küldése