COOL CRAZY POPPING DIP: SZÖRNYŰ NYALÓKÁK



Ebbe a nasiba - mint már annyiba- ismét beleszerettem az első látásra! ( ...amúgy a magánéletben nem vagyok ilyen; 15 éve élek ugyanazzal a férfival:) Annyira szépek a színei és a szörnyikéket is fantáziadúsan rajzolták meg. Ha az ízük legalább fele annyira jó, mint a dizájn, már megérte a 150 Ft-ot. (/db)

A klasszikus epressel kezdek.



A zacskóban egy minimális adag (2-3 g lehet) rózsaszín robbanócukor és egy szintén rózsaszín kézfej alakú nyalóka található. (A többiben ugyanez a felépítés, csak a színek változnak.)

A nyalóka nyelestől, cukorkástól 9 cm hosszú. Ebből az ehető rész - a hüvelykujj végéig mérve - 4,5*3 cm, vastagsága 1,5 cm.

Kellemes illata van, felismerhető benne az epres jelleg. Ízéből viszont teljesen hiányzik a gyümölcsös aroma, leginkább a régi-új (mert ismét feltűnt a hazai piacon) Kakas nyalókára emlékeztet.

Hátha a következő jobb lesz! Ez pedig az almás. Ez a kedvenc szörnyikém,szegényke nagyon  rusnyára sikeredett:)))



Ennek az illata annnyira nem intenzív, cserébe viszont legalább az íze az! Nagyon finom, egészen élethűen gyümölcsös. Ez jó!!!

Eddig 1:1 az arány. Kíváncsi vagyok, hogy a "blue raspberry"-s (nem tudom honnan vették ezt az áfonyára, az  angolul blueberry ) merre billenti a mérleget.



Illatában leginkább a tutti-fruttira vagy rágógumira hasonlít. Ízének sem sok köze van az áfonyához. Sőt halványan engem inkább körtére emlékeztet.

Nálam,  a három közül,  egyértelműen a zöldalmás a nyerő!

Összetétel: cukor, glükózszirup,almasav ,szén-dioxid,aromák,színezék

Tömege:16 g/db

Származási hely:Kína

VIDEO A TERMÉKRŐL:

HASONLÓ TERMÉKEK:
CHUPA CHUPS LÁBFEJ ALAKÚ NYALÓKA
HELLO KITTY TAPPANCS ALAKÚ NYALÓKA

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések