SZLOVÁK NASIK 7.: VERBENA: BODZÁS GUMICUKOR

A kemény cukrok után a Verbena előállt a gyógyító gumicukor-variációkkal. Én három féle változattal találkoztam: bodzás,  csipkebogyós és szőlős-aloe verás. Itt most az előbbit láthatjátok. 
Ha szeretnétek ilyet venni, olvassátok el a csomagolás szövegét, mert könnyen összetéveszthető a keménycukorral.


A zacskó kinyitása után úgy érezhetjük, mintha egy bodza liget kellős közepén sétálnánk. Illata hihetetlenül intenzív. Szerencsére az íze is hasonló. Isteni! Állagától annyira nem vagyok elájulva. Jó darabig rágni kell.Ezt leszámítva érdemes megkóstolni, bár nem éppen nyári édesség. A zacskó hátuljáról ugyanis megtudhatjuk - egyéb jótékony hatás mellett - a bodza fokozza az izzadást. Abból meg cukor nélkül is kijut mostanában.

Összetétel:cukor, glükóz szirup, zselatin,tejsav, bodza,bodzavirág kivonat 0,2%,karnauba viasz,C Vitamin

tömege: 60g-25 db

100g: 330 kcal

Gyártja: I.D.C. Holding, Szlovákia, http://www.idcholding.com/(magyar nyelven is lekérhető)





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések